Be Trans Do Crime is een anarchistisch, decentraal georganiseerd collectief. We maken geen winst. In plaats daarvan vertellen we je hoeveel onze productiekosten waren en dan mag je zelg bepalen hoeveel je wilt betalen. Als we meer donaties binnenkrijgen dan we hebben besteed aan de productie van stickers en ander materiaal, zullen we zorgen dat dat geld terecht komt bij trans mensen die geld nodig hebben. Onderaan deze pagina staat een klein overzicht van de totale kosten die we hieraan hebben besteed en hoeveel inkomsten we tot nu toe hebben. Als je nog meer vragen hebt over de manier waarop we met ons geld omgaan, stuur vooral een mailtje naar betransdocrime@outlook.com.com!

We organiseren Be Trans Do Crime decentraal, wat ook betekent dat we niet op een plek al onze stickers opslaan. In plaats daarvan hebben meerdere mensen een stapeltje van hun eigen stickers. Als je bij ons besteld, kan het dus in meerdere enveloppen aankomen (maar maak je geen zorgen over postzegelkosten, daar hebben we een oplossing voor :)).

Als je geinteresseerd bent in ook stickers bij ons aan te bieden kun je met ons contact opnemen op betransdocrime@outlook.com. We kunnen niet garanderen dat we dan de stickers ook gaan verkopen, maar extra idee├źn zijn altijd welkom :)